Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خرداد به نقل از خبرگزاری تسنیم ، ساعت 21 دقیقه بامداد امروز زلزله‌ای به‌بزرگی 5.2 در واحد در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) چرام و کهگیلویه و بویراحمد را لرزاند.
وحید محمدی‌تبار در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج اظهار داشت: تاکنون هیچ گونه خسارت جانی و تخریب منازل گزارش نشده است.مدیرکل بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد از آماده‌باش کامل ستاد بحران خبر داد و افزود: هماهنگی لازم با مدیریت بحران استانداری خوزستان برای انتخاب بهبهان به‌عنوان شهر معین انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از مردم خواست آرامش خود را حفظ کنند و ادامه داد: دستور تخلیه مناطق ساکنان خیرآباد گچساران صحت ندارد.
زلزله 5.2 ریشتری هیچ خسارتی به سازه سد کوثر وارد نکرد
علی داودی‌مهر با اشاره به وقوع زلزله در ساعت 21 دقیقه بامداد امروز در نزدیکی سد کوثر اظهار داشت: به همت همکاران فنی ما در سد کوثر وضعیت سد مشکل خاصی ندارد و هیچ خطری این سازه استراتژیک را تهدید نمی‌کند.
وی با بیان اینکه حجم آب موجود در مخزن سد کوثر 580 میلیون متر مکعب است، عنوان کرد: هم اکنون 100درصد از ظرفیت سد مخزنی کوثر در این شهرستان با بارندگی‌های سال زراعی جاری آبگیری شده است.
داودی‌مهر عنوان کرد: 677 میلی‌متر باران از ابتدای سال آبی جاری تاکنون در حوزه آبریز سد کوثر ثبت شده که سبب بالا آمدن تراز مخزن آب به میزان 30 متر شده و این در حالی است که در سال آبی گذشته 210 میلی‌متر بارش در ایستگاه هواشناسی این سد به ثبت رسید.
مدیرعامل آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد افزود: از هشتم مردادماه رهاسازی آب سد کوثر با دبی 30 متر بر ثانیه به مدت هشت روز و به میزان 20 میلیون متر مکعب بر ثانیه آغاز شد.
زلزله کهگیلویه و بویراحمد هیچ خسارت جانی نداشته است
وحید محمدی‌تبار در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج اظهار داشت: زمین لرزه‌ای به قدرت 5.2 در مقیاس ریشتر ساعت بیست و یک دقیقه بامداد در عمق 10 کیلومتری زمین در فاصله 18کیلومتری شهرستان چرام، 26 کیلومتری شهرستان گچساران و 31 کیلومتری کهگیلویه را لرزاند.
وی با اشاره به اینکه برای هر شهرستان زلزله‌زده فرمانداری‌های معین تعیین شد، عنوان کرد: دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران و شهرستان‌های زلزله زده در حالت آماده باش کامل در آمدند.
محمدی تبار با اشاره به مصدومیت سطحی 5 نفر در گچساران هنگان خروج از منزل ادامه داد: این افراد به صورت سرپایی درمان و هم اکنون هیچ گونه مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: طبق هماهنگی‌های انجام شده فرمانداری‌ شهرستان‌های زلزله زده موظف بوده خسارت احتمالی را برآورد و اعلام کنند.
آب مناطق زلزله‌زده کهگیلویه و بویراحمد وصل شد
فیض‌اله پاسره در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ساعت 21 دقیقه بامداد گذشته زلزله 5.2 ریشتری مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد از جمله چرام، گچساران و دهدشت را لرزاند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه تأسیسات آب روستایی در این مناطق دچار آسیب‌دیدگی نشده است، عنوان کرد: در تمام شهرهای مناطق گرمسیری آب شرب برقرار و هیچ خسارتی به تأسیسات آب شهری این مناطق نیز وارد نشده است.
وی عنوان کرد: به دلیل اهمیت آب در زندگی مردم به ویژه در شرایط غیر عادی از بامداد امروز تمام تیم‌های تعمیرات و اتفاقات شهری و روستایی در حال آماده باشبوده تا خللی در آبرسانی به مردم ایجاد نشود.
برچسب ها: زلزله ، گچساران ، کهکیلویه و بویراحمد

منبع: خرداد

کلیدواژه: زلزله گچساران کهکیلویه و بویراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۸۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون و ۳۱۸هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‎های استان انجام شد

به گزارش خبرنگار مهر، رضا بهنام‌پور ظهر دوشنبه در حاشیه بازدید از یک واحد پرورش مرغ گوشتی در دست ساخت، در گفت وگو با خبرنگاران افزود: نبود مرغ در بازار یکی از دغدغه‌های مردم بود، اما در این دولت با احیای واحدهای راکد و احداث چندین واحد تولیدی جدید مشکل حل شد.

وی بیان کرد: با اجرای دقیق برنامه‌های جوجه‌ریزی و تلاش کشاورزان فعال در این زمینه، تولید گوشت مرغ، پایدار شده است.

بهنام پور تصریح کرد: در شش ماه اخیر به ندرت نیاز به تزریق مرغ منجمد در بازار داشتیم و ما همواره مدافع حقوق تولیدکنندگان بوده و برای استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای حمایت از آنان و تحقق جهش تولید با مشارکت مردم، تلاش بیشتری خواهیم کرد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه پس از تهران در شاخص جوجه‌ریزی و تحقق میزان تعهدات رتبه دوم کشور را در سال ۱۴۰۲ کسب کردیم، گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد، در این شاخص مهم، عملکردی درخشان داشته است.

وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی برای همه استان‌ها، از مردادماه سال گذشته تاکنون سهمیه‌ای برای جوجه‌ریزی تحت عنوان برش استانی مشخص کرد که استان کهگیلویه و بویراحمد نه تنها به صد درصد تعهد خود عمل کرده بلکه ۱۱ درصد نیز بیشتر جوجه‌ریزی داشته و در این زمینه رتبه دوم کشور را کسب کرد.

کد خبر 6098295

دیگر خبرها

  • اعتبارات بنیاد شهید در حوزه درمان به ۱۸ هزار میلیارد تومان رسید
  • اجلاسیه شهدای بهمئی برگزار می‌شود
  • ناگفته های کهگیلویه و بویراحمد در گفتن نگین
  • افتتاح نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد
  • یک میلیون و ۳۱۸هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‎های استان انجام شد
  • یک میلیون و۳۱۸هزارقطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام شد
  • افتتاح دو شهرداری جدید شهر ممبی و شهر سرآسیاب یوسفی
  • ۹۸ و ۸ دهم درصد نرخ باسوادی در کهگیلویه و بویراحمد
  • رهاسازی ۶ جوجه جغد انبار در منطقه مارون کهگیلویه و بویراحمد
  • کهگیلویه و بویراحمد در جایگاه دوم جوجه‌ریزی کشور