Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-08@19:40:59 GMT

آخرین جزئیات از زلزله گچساران

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۵۹۰۵۹

آخرین جزئیات از زلزله گچساران

‍‍‍‍‍‍

مدیر کل مدیریت بحران استان گفته است که این زلزله تاکنون خسارات جانی نداشته و فقط تعداد ۵ نفر مصدوم سطحی در بیمارستان شهید رجایی گچساران ثبت شده است که عمدتاً خسارات جرئی ناشی از ترس زلزله که در حین فرار با در ،پنجره و شیشه برخورد کردند که به صورت سرپایی پانسمان و مداوا شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آفتاب جنوب،ساعت 21 دقیقه بامداد امروز دوشنبه 14مرادماه زلزله ای با قدرت 5.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2 در مقیاس ریشتر شهرستان گچساران در استان کهگیلویه وبویراحمد را لرزاند و شدت این زلزله به گونه ای بود که شهرستان های چرام،کهگیلویه، لنده و باشت آن را احساس کردند.

 

 

بزرگی: 5.2
 محل وقوع: استان کهکیلویه و بویر احمد - حوالی چرام
 تاریخ و زمان وقوع به وقت محلی: 1398/05/14 00:21:18
طول جغرافیایی: 50.79
عرض جغرافیایی: 30.59
عمق زمین‌لرزه: 10 کیلومتر
 نزدیک‌ترین شهرها:
18 کیلومتری چرام (کهگیلویه وبویر احمد(
26 کیلومتری دوگنبدان (کهگیلویه وبویر احمد(
31 کیلومتری دهدشت (کهگیلویه وبویر احمد(
 نزدیکترین مراکز استان:
76 کیلومتری یاسوج
184 کیلومتری بوشهر

این در حالی بود که سلیمی، رئیس سازمان امداد و نجات هلال‌ احمر کهگیلویه و بویراحمد در همان دقایق اولیه زلزله گفته بود که به محض وقوع زلزله در مناطقی از استان ۶ گروه ارزیاب هلال‌ احمر به مناطق زلزله زده اعزام شدند.

وی بیان کرده بود که گزارش‌های اولیه حاکی از ترک‌ خوردگی برخی دیوارهای قدیمی در گچساران را دارد.

هرچند خوانپایه ،فرماندار گچساران نیز در گفتگو با رسانه ها تصریح کرده بودکه به محض وقوع زمین لرزه به ستاد بحران شهرستان آماده باش اعلام شد و خوشبختانه تاکنون خسارات جانی و مالی گزارش نشده است.

 

 

خوانپایه بیان کرده بود که زلزله در دقایق اولیه موجب قطع برق برخی از مناطق این شهرستان شده بود که به همت نیروهای شرکت برق این مشکل نیز برطرف شد.

وی گفته بودکه بر اثر زمین لرزه بخشی از کوه در منطقه دیل در محور گچساران به چرام ریزش کرد اما به کسی خسارتی نرسید و گروه های راهداری در حال جمع آوری سنگها و پاکسازی این محور هستند.

فرماندار گچساران نیز درادامه شایعه تخلیه برخی روستاها را تکذیب کرده و بیان کرده بود که اکنون اوضاع در گچساران آرام است و اعضای ستاد بحران در آماده باش کامل هستند.

اگر چه مدیرعامل آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد نیز در این خصوص گفته است که سد کوثر مشکل خاصی ندارد و هیچ خطری سازه استراتژیک سد کوثر را تهدید نمی کند.

علی داوودی مهر بیان کرده هم اکنون ۱۰۰درصد از ظرفیت سد مخزنی کوثر در این شهرستان با بارندگی های سال زراعی جاری آبگیری شده است.

مدیرعامل آب منطقه ای استان نیز گفته است که  از هشتم مرداد ماه رهاسازی آب سد کوثر با دبی ۳۰ متر بر ثانیه به مدت هشت روز و به میزان ۲۰ میلیون متر مکعب بر ثانیه آغاز شد.

وی نیز بیان کرده به همت همکاران فنی ما در سد کوثر وضعیت سد مشکل خاصی ندارد و هیچ خطری این سازه استراتژیک را تهدید نمی کند.

با این تفاسیر نیز مدیر کل مدیریت بحران استان هم در گفتگو با رسانه گفته است که این زلزله تا کنون خسارات جانی نداشته و فقط تعداد ۵ نفر مصدوم سطحی در بیمارستان شهید رجایی گچساران ثبت شده است که عمدتاً خسارات جرئی ناشی از ترس زلزله که در حین فرار با در و پنجره و شیشه برخورد کردند که به صورت سرپایی پانسمان و مداوا شدند.

 

 

وی نیز تصریح کرده اینکه کانون زلرله از نظر موسسه ژوفیزیک کجا باشد یک بحث است ولی اولویت مدیریت بحران کانون خسارات است و احتمال دارد کانون زلزله یک جا باشد ولی کانون خسارات جایی دیگر باشد، لذا ما در اینگونه مواقع سریعا با مسئولین محلی تماس گرفته و خسارت را بررسی می کنیم.

محمدی تبار با اشاره به اینکه برخی ها در شرایط بحران به عمد اخبار ناصحیح و نگران کننده منتشر می کنند بیان کرده که انتشار این اخبار باعث بهم زدن آرامش و افکار عمومی می شود و لذا لازم است دادستان محترم استان به این مسائل رسیدگی و برخورد نمایید.

مدیر کل ستاد بحران استان در ادامه نیز گفت است که زلزله اصلأ قابل پیش بینی نیست و هیچ تکنولوژی در دنیا قدرت پیش بینی زلزله را ندارد،با مسئولان شهرستان های چرام و گچساران و سایرشهرستان ها نیز  در تماس هستیم که تاکنون گزاش حاد و نگران کننده ای نبوده است  ، مردم هم به شایعات و اخبار کذب توجه نکنند.

محمدی تبار در ادامه افزود است که در فرمانداری گچساران مستقر و مرتب با فرمانداران چرام و کهگیلویه و دیگر مناطق در تماس هستیم، لذا از مردم می خواهیم ضمن حفظ آرامش خود خسارات ناشی از زلزله را به منازل مسکونی به فرمانداری های محل زندگی خود گزارش دهند.

انتهای پیام/

ریزش کوه در جاده تنگ دیل براثر زلزله دانلود

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۹۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارات سیلاب های فصلی جنوب کرمان باطرح های آبخیزداری کاهش یافت

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم رحیمی نیا، صبح سه شنبه در دیدار با فرماندار شهرستان قلعه گنج ضمن تاکید بر اهمیت اجرای پروژه‌های آبخیزداری در این شهرستان گفت: اجرای طرح‌های آبخیزداری و هدایت آب‌های سطحی علاوه بر کاهش خسارات ناشی از سیلاب‌های فصلی، در تقویت منابع آبی، بهبود تولیدات کشاورزی و رونق کسب و کار نقش مؤثری دارد.

وی، با اشاره به اقدامات صورت گرفته در شهرستان قلعه گنج افزود: طرح‌های منابع طبیعی اقدامات زیر ساختی بوده و اعتبارات خوبی برای اجرای پروژه‌های آبخیزداری این شهرستان تخصیص داده شده است.

وی، افزود: با توجه به شروع فصل گرما و احتمال بروز آتش سوزی در مراتع و جنگل‌ها، توجیه و آموزش عموم افراد جامعه به عنوان مؤثرترین عامل در پیشگیری و مقابله با آتش سوزی‌های احتمالی عرصه‌های منابع ملی ضرورت دارد

رحیمی نیا، افزود: ادارات ذیربط، بخشداری‌ها، اعضای شورای اسلامی، دهیاران و… با برنامه ریزی دقیق و بر اساس ظرفیت‌های موجود می‌توانند در خصوص اطفای به موقع حریق‌های احتمالی همکاری لازم را با مجموعه منابع طبیعی داشته باشند.

فرماندار شهرستان قلعه گنج نیز با اشاره به ظرفیت‌های خوب شهرستان در زمینه‌های منابع طبیعی، از اجرای طرح‌های منابع طبیعی در این شهرستان تقدیر کرد و گفت: منابع طبیعی به عنوان یک سرمایه ملی نقش مهمی در توسعه جامعه دارد و ما همواره از این منابع حمایت می‌کنیم.

محمد فلاح کهن، با بیان اینکه این شهرستان ظرفیت خوبی در زمینه‌ی منابع طبیعی دارد افزود: جنگل‌ها، مراتع و منابع طبیعی میراث ماندگاری است که از نسل‌های گذشته به ما رسیده و همه در حفظ، نگهداری و انتقال آن به نسل‌های آینده مسئولیت داریم.

کد خبر 6099357

دیگر خبرها

  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • زیرکوه زیر بار دو هزار میلیارد خسارت سیل/جبران با اجرای ۲۷ مصوبه
  • کشف سلاح عجیب از شکارچیان حیات وحش/ عکس
  • هشت شکارچی متخلف در گچساران دستگیر شدند
  • هشت شکارچی متخلف حیات وحش گچساران دستگیر شدند
  • خسارات سیلاب های فصلی جنوب کرمان باطرح های آبخیزداری کاهش یافت
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • آخرین وضعیت خسارات حریق امامزاده ابراهیم (ع) شفت
  • خسارات بارش‌های شدید به عشایر دزپارت